Carnea se spala si se fierbe pe jumatate intr-un vas cu apa cat sa o acopere si o lingurita de sare. Dupa ce s-a fiert, carnea se taie in bucati mici si se pune pe o tava.
Ceapa si usturouiul se curata, se spala si se taie rondele. Se pun langa carne.
Patrunjelul si mararul se spala, se taie marunt si se pun langa carne.
In tava se adauga doua oua si doua albusuri, condimentele pentru drob, putin cimbru uscat si sare. Se amesteca totul si se mai adauga doua oua crude daca este necesar.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se unge o tava de cozonac cu ulei si se tapeteaza cu hartie de copt.
Se asaza felii de bacon in tava, se pune jumatate din amestecul cu carne, apoi se pun ouale fierte (curatate de coaja). Se adauga restul de amestec cu carne, apoi se asaza jumatati de felii de bacon.
Se introduce tava la cuptor pana cand carnea este bine patrunsa.