Drob de pui cu leurda

de mimmi in Ficat, 12 Apr 2018 | 2700 vizualizari

 

Bunătăți de Paste

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 5 oua crude
  • 4 oua fierte
  • 2 legături ceapa verde
  • 2 legături usturoi verde
  • 3 legături leurda
  • 1 legătura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • nucșoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu leurda:

Pentru început punem la fiert ficatul curățat, in apa fără sare.
Tăiem verdețurile mărunt si le punem intr-un bol.
După ce s-a răcit ficatul, il tăiem cubulețe si il adăugăm peste verdețuri.
Adăugăm ouăle crude si condimente după gust, amestecam.
La final adăugăm si ouăle fierte tăiate nu foarte mărunt si amestecam ușor pentru a nu sfarma ouăle.
Punem compoziția intr-o tava de chec tapetata cu hârtie de copt si dam la cuptor pentru cca. 45 de minute, pana se rumenește frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob din ficat de pui - Aperitiv gustos si usor