Drob de ied

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2014 | 3362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • organe de la un ied
  • 0.500 g carne ied
  • 5 legaturi marar
  • 3 legaturi patrunjel
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 4 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ied:

Organele de ied le  spalam bine bine dupa care le punem la fiert si tot aici adaugam si bucata de carne.

Dupa ce s-au fiart lasam organele sa se scurga bine de apa dupa care le dam prin masina de tocat sau le taiem cubulete (eu prefer sa le dau prin masina de tocat-asa imi plac).

Curatam ceapa ,o spalam si o taiem ...la fel procedam si cu usturoiul,mararul si patrunjelul.

Toate verdeturile le punem intr-o tigaie cu ulei bine incins ,le calim dupa care amestecam cu carnea si organele tocate.Adaugam si sare ,pipier si cimbru dupa care punem intr-o tava unsa cu ulei,eu am facut in dry cooker.

Dupa  45-50 min  dupa ce este gata scoatem tava si lasam sa se raceasca.

Dupa ce s-a racit este gata pt servit.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saleuri