Drob de pui

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 5 Mai 2011 | 7046 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g carne de pui
  • 1 morcov
  • ½ ardei
  • 2 fire ceapa verde(inclusiv partea alba)
  • 3 ciuperci
  • 1 ou
  • Sare
  • Piper
  • Verdeturi italiensti
  • 3 oua fierte
  • 4 felii bacon
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui:

Morcovul curatat si taiat bucatele se pune in robot,se adauga ciupercile curatate,ardeiul si ceapa verde si se maruntesc.

Pieptul de pui taiat bucatele se marunteste,se condimenteaza si se amesteca cu un ou batut. Peste pui se adauga legumele maruntite si se amesteca. O tava de chec se tapeteaza cu hartie de copt(sau nu) si se pune ½ din compozitie. Peste compozitia de pui se pun ouale fierte,intregi si se apasa usor,apoi se acopera cu restul de amestec. Feliile de bacon se taie pe jumatate si se pun peste drob.

Tava se introduce in cuptorul preincalzit pentru aprox 35 minute sau pana se rumeneste,la temperatura medie.

Se lasa sa se raceasca,apoi se scoate din tava si se taie felii.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]