Drob de post

de mimmi in Mancaruri de post, 26 Noi 2011 | 13707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 morcov mare fiert
  • 3-4 cepe
  • 5 catei usturoi
  • 3 cartofi fierti
  • patrunjel verde
  • 1 lingura pasta de gulas
  • 2-3 linguri pesmet
  • 100 g soia granule fiarta in apa cu vegeta si strecurata
  • vegeta
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de post:

Tocam ceapa si usturoiul si le calimintr-o lingura de ulei. Adaugam peste ceapa, cartofii pasati,soia,pesmetul,pasta de gulas,frunze de patrunjel tocate marunt si vegeta dupa gust si le framantam bine impreuna. Intr-o forma de chec unsa cu ulei si tapetata cu faina,punem 1/2 din compozitia de mai sus. In mijloc pe lungime asezam morcovul si il acoperiam cu restul compozitiei. Dam tava la cuptor cca 50 minute,pana se delzipeste de pe margini. Il lasam la racit dupa care il servim.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

gaby_gabytza 1

27.11.2011, 15:19

ce bine arata

Panacris 1

23.11.2012, 14:35

jolygina 1

23.11.2012, 20:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cum se face coliva