Drob de orez

de elucubratiiculinare in Mancaruri de legume, 20 Mar 2016 | 5166 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g orez,
  • 8 fire de ceapa verde,
  • 2 cutii pate vegetal,
  • 2 legaturi marar,
  • 2 legaturi patrunjel,
  • 4 oua,
  • 3 linguri pesmet,
  • sare,
  • piper.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de orez:

Orezul se caleste in 2 linguri cu ulei si se adauga 500 ml apa. Se lasa pe foc pana absoarbe toata apa. Ceapa verde se toaca marunt si se caleste in 2 linguri cu ulei. Se adauga peste orez si se amesteca bine, adaugam si pateul, verdeata tocata marunt si o lingura cu  pesmet. La sfarsit condimentam cu sare si piper si adaugam oualele unul cate unul. Compozitia se pune intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu pesmet.

Se lasa pentru 30-40 minute la foc potrivit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de linte