Drob de miel

de oanapl in Oaie, 10 Apr 2017 | 18154 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg maruntaie de miel
  • 10 oua
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingura sare
  • 5 linguri ulei de floarea soarelui
  • 2 felii de paine inmuiate in lapte
  • 1 varf piper
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura marar
  • 2 cepe rosii uscate
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita maghiran
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Speli maruntaiele (ficat, plamani, inima) de miel si le pui la fiert, in apa cu o lingurita de sare, o lingurita de piper boabe si 2 foi de dafin. Lasi sa fiarba 30 de minute, dupa care le lasi sa se raceasca.

Ceapa uscata o toci marunt si o calesti in 3 linguri de ulei. Treci maruntaile, usturoiul, ceapa uscata calita si painea stoarsa, prin masina de tocat si le amesteci cu ceapa verde, usturoiul si verdeata tocate marunt si 6 oua crude batute bine. Condimentezi cu sare, piper si maghiran, dupa gust.

Cele 4 oua ramase, le fierbi tari si le cureti. Pui jumatate din compozitie intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu putina faina si asezi ouale fierte pe mijloc, in sir, dupa care, adaugi peste ele restul compozitiei. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 50 de minute, la o temperatura de 180 de grade C.


Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]