Drob de miel

de Panacris in Oaie, 14 Apr 2012 | 6307 vizualizari

 

Drobul de miel e nelipsit in meniul de Paste!:)

 

INGREDIENTE

  • organe de la un miel
  • capatana de miel
  • ceapa verde 2 legaturi
  • usturoi verde 2 legaturi
  • marar verde 2 legaturi
  • sare iodata
  • piper proaspat macinat
  • oua 3 bucati
  • oua fierte 5-6 bucati (care s/au crapat, cand ati inrosit ouale:D!)
  • prapure
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Organele se fierb in apa cu un praf de sare. Capatana de miel se fierbe separat. Dupa ce au fiert organele si carnea, se toaca marunt. Ceapa, usturoiul si mararul se curata, se spala si se toaca marunt, apoi se adauga la compozitia de carne. Se asezoneaza de sare, piper, se adauga ouale crude si se amesteca bine pana se omogenizeaza  compozitia. Intr/o forma rotunda se aseaza prapurele, se pune jumatate din compozitie, se aseaza dupa dorinta ouale fierte, se adauga restul de compozitie si se acopera cu prapurele. Se pune la cuptorul preincins, la copt cca. 30 de minute, la foc moderat, pana ce trece testul cu scobitoarea.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Mihaela11_jo 1

15.04.2012, 21:50

Foarte apetisant

Panacris 1

16.04.2012, 09:05

Multumesc pentru aprecieri!

bucatarimcudiana 1

17.04.2012, 11:44

imi place

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel