Se fierb organele de milel si se lasa sa se raceasca.Se toaca ceapa si se caleste in ulei. Se toaca mararul marunt si organelle de mile cubulete mici, Se amesteca organelle tocate cu ceapa calita, mararul, patrunjelul si 4 oua battue cu mixerul spuma. Se adauga sare, piper si faina si se amesteca bine.
Pregatim forma in care vom pune drobul. Punem prapurul pe peretii formei de jur imprejur si lasam si petru suprafata sa acoperim. Punem jumamate din compozitia de drop in forma tapetata cu prapur si facem 4 adancituri cu lingura in care asezam cele 4 oua fierte (san u aibe zeama), apoi acoperim ouale cu restul compozitiei. Astupam pe deasupra cu prapur atat cat este nevoie iar suprlusul de prapus\r il taiem cu o foarfeca pentru ca este gras si devine gretos daca este prea mult. Incingem cuptorul bine la 200 grade si bagam drobul la cuptor pentru cca 30 minute pana se rumeneste pe desupra. Se lasa se se raceasca in forma apoi se scoate si se taie cu cutitul rondele.