Guguluf aperitiv

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 13 Dec 2011 | 10713 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri de smantana 20% grasime
  • 4 linguri de faina
  • 300 g de sunca
  • 200 g masline
  • 2 ardei grasi
  • verdeata
  • condimente dupa gust
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Guguluf aperitiv:

Pregatim un vas in care amestecam ouale, faina si smanatana. Incorporam sunca taiata cubulete, ardeii si maslinele, tocam verdeata marunt si condimentam dupa gust.

Toate astea le punem intr-o forma de guguluf tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru 35 minute.

Se serveste atat cald cat si rece (eu l-am taiat cald pentru ca aveau buburuzele pofta:))),si nu a aratat prea bine, dar un gust nemaipomenit ;) !

Daca ti-a placut reteta noastra "Guguluf aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Albinute