Drob

de mihaelaM in Porc, 24 Apr 2011 | 12128 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ficat porc(300gr)
  • inima porc(350gr)
  • rinichi porc(400-450gr)
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi
  • 6 legaturi marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • cimbru piper
  • ulei masline
  • 10 oua
  • 4 oua fierte
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Maruntaiele le-am spalat bine si le-am pus sa fiarba. Intre timp am spalat ceapa, mararul, usturoiul, patrunjelul si le-am taiat. Ceapa si usturoiul  le-am pus intr-o tigaie sa se caleasca.

4 oua le-am pus intr-un ibric la fiert, cand au fost gata le-am curatat.

Cand maruntaiele au fost fierte le-am scos si le-am lasat sa se scurga apoi le-am tocat cu robotul de bucatarie dar nu prea mult ,cat sa iasa cubulete mici.

Odata maruntite am adaugat ceapa si usturoiul calit impreuna cu mararul, patrunjelul, cimbrul, sarea, ouale si le-am amestecat bine.

Am uns o tava cu ulei si am adaugat jumatate de compozitie,apoi am taiat cele 4 oua in jumate si am pus peste acea compozitie in tava dupa care am adaugat si restul compozotiei si am dat la cuptor cam 45-50min.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura din organe de porc