Draniki cu pui

de cristina1985 in Pui, 12 Noi 2016 | 3998 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 cartofi
  • 1 piept de pui
  • 4 oua
  • 2 cepe mari
  • 4 lg faina
  • 100 g cascaval (eu am pus cate o felie la fiecare draniki)
  • sare,piper
  • verdeata (eu nu am pus):marar sau patrunjel
  • ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Draniki cu pui:

Va recomand sa faceti draniki intr-o tigaie de ceramica. Altfel vi se vor lipi.

Ceapa se taie si se caleste.

Peiptul de pui se taie fasii si se prajeste in putin ulei, cu capac 1 ora sau 1 ora si jumatate.Se mai adauga putina apa,din cand in cand. La final se poate rumeni daca doriti.

Va sugerez sa faceti cate o draniki pe rand , asa ca ingredientele vi le voi da,pe o bucata.Curatati 2 cartofi si dati-i pe razatoarea mare. Asezonati cu sare, piper si lasati-i sa stea cateva minute.Apoi ii stoarceti si aruncati sucul. Adaugati 1 ou si 1 lg faina.

Puneti in tigaie putin ulei (cat sa se vada pe fundul tigaii),lasati sa se incinga si apoi ,asezati cu lingura si presati amestecul de cartofi,pana arata ca o clatita.Lasati sa se rumeneasca si nu intoarceti pana nu se rumeneste.Prajiti la foc potrivit (nici mare, nici mic). Cand este gata , se intoarce pe cealata parte cu doua spatule si se aseaza pe jumatate piept pui prajit, ceapa calita si o felie cascaval taiat.Se mai lasa la prajit iar cand s-a rumenit se acopera umplutura cu cealalta parte.Va semana cu o shaorma.

La fel faceti si cu celelalte 3 draniki.In total vor fi 4 draniki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Draniki cu pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Merisor 1

30.11.2016, 22:36

Ce buna trebuie sa fie!

kytz 1

04.01.2017, 19:32

Lau 1

12.03.2017, 21:54

Bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de pranz complet, pulpe de pui la cuptor cu pilaf de orez