Va recomand sa faceti draniki intr-o tigaie de ceramica. Altfel vi se vor lipi.
Ceapa se taie si se caleste.
Peiptul de pui se taie fasii si se prajeste in putin ulei, cu capac 1 ora sau 1 ora si jumatate.Se mai adauga putina apa,din cand in cand. La final se poate rumeni daca doriti.
Va sugerez sa faceti cate o draniki pe rand , asa ca ingredientele vi le voi da,pe o bucata.Curatati 2 cartofi si dati-i pe razatoarea mare. Asezonati cu sare, piper si lasati-i sa stea cateva minute.Apoi ii stoarceti si aruncati sucul. Adaugati 1 ou si 1 lg faina.
Puneti in tigaie putin ulei (cat sa se vada pe fundul tigaii),lasati sa se incinga si apoi ,asezati cu lingura si presati amestecul de cartofi,pana arata ca o clatita.Lasati sa se rumeneasca si nu intoarceti pana nu se rumeneste.Prajiti la foc potrivit (nici mare, nici mic). Cand este gata , se intoarce pe cealata parte cu doua spatule si se aseaza pe jumatate piept pui prajit, ceapa calita si o felie cascaval taiat.Se mai lasa la prajit iar cand s-a rumenit se acopera umplutura cu cealalta parte.Va semana cu o shaorma.
La fel faceti si cu celelalte 3 draniki.In total vor fi 4 draniki.