Dovlecel umplut si pui tandoori

de Dea_Dea in Pui, 24 Apr 2014 | 3032 vizualizari

 

Foarte bun!

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe superioare de pui
  • condiment tandoori
  • sare
  • piper
  • putin colorant rosu praf
  • 4-5 linguri de iaurt de casa
  • 2 dovlecei
  • 300-400 gr legume mexicane
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel umplut si pui tandoori:

Pulpele fara piele se condimenteaza cu sare, piper, condiment tandoori, colorant , adaugam iaurtul si omogenizam. Lasam carnea la frigider cel putin 30 min.

Am pus carnea in tigaie si al lasat-o la foc mic cu capac pana aproape a scazut de tot , am luat capacul si am lasat-o la rumenit putin.

Legumele mexicane se trag la tigaie cu putin ulei si se condimenteaza cu sare si piper.

Dovlecelul se curata , se taie in doua , se scot semintele si se umple cu legume. Jumatatile de dovlecel umplute se pun in tava de yena cu putina apa, se acopera cu folie si se dau la cuptor 20 min, pana se inmoaie dovlecelul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel umplut si pui tandoori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti la cuptor