Pui pe sticla

de Sidy in Pui, 19 Mai 2012 | 24397 vizualizari

 

Un pui intreg copt in cuptor alaturi de cartofi, fraged, gustos, bine facut....Chiar daca dureaza putin, merita asteptat. Oare ce poate fi mai bun ?

 

INGREDIENTE

  • 500 ml bere
  • 1 pui întreg
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • condimente de pui
  • unt
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe sticla:

Am spalat puiul dupa ce l-am curatat bine.

Se amesteca cu mana, intr-un bol un pic de unt , condimentele pentru pui si usturoiul presat, apoi se unge puiul cu aceasta pasta..

Sticla de bere o spalam bine iar berea am pus-o in tava in care va fi copt puiul. 

Tragem puiul pe sticla, il punem pe tava cu bere in care punem si cartofii bine spalati, dati cu sare grunjoasa si infoliati in staniol.Lasam puiul si cartofii pentru o ora jumate in cuptor ( depinde si de marimea puiului)pina se rumeneste bine.Din cand in cand stropim puiul cu berea din tava.

Cand sunt gata rumeniti , servim puiul transat alaturi de cartofi, mujdei sau salata.

Pofta mare !

 

TIPS-URI

1

Nu uitati sa puneti berea la rece....

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe sticla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

RuxyRux 1

19.05.2012, 23:57

Ce rumeneala Sidy!!! Stiu ca e grozav!

Mihaela11_jo 1

20.05.2012, 19:29

Chiar?Ce poate fi mai bun decat o reteta de la draga noastra Sidy!!!!!!

BuburuzaBubu 1

20.05.2012, 20:04

delicios

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui (imparat) impanat