Dovlecel pane cu ficat si salata

de Dea_Dea in Ficat, 26 Mar 2013 | 2985 vizualizari

 

Un pranz bunn!!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2-3 linguri faina
  • sare
  • 2 oua
  • 500 gr ficat de pui
  • 1 capatana de salata
  • 2 fire de usturoi verde
  • 1 lingura de zahar
  • otet
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane cu ficat si salata:

Incepem cu dovlecelul, se taie si se pune la scurs intr-o strecuratoare si se sareaza, cand este scurs se da prin faina , prin ouale batute cu un pic de sare si se pune la prajit.

Ficatul se prajeste   in putin ulei cu capacul pe cratita pus.

Salata se spala se taie (rupe), se pune usturoiul tocat , sare, zahar si otet.

TIPS-URI

1

Nu se sareaza ficatul decat dupa ce este facut , pentru ca se intareste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu ficat si salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

ieri la 17:57

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de mancare de ardei copti, cu smantana