Un aperitiv deosebit de gustos si numai bun pentru o masa de duminica in familie sau alaturi de prieteni dragi...
Blat:
Umplutura:
Deasupra:
Din ingredientele pentru blat se framanta un aluat pana nu se mai lipeste de mana( daca mai este necesar mai adaugati 1-2 linguri de faina).
Infoliem aluatul si-l dam la rece pana pregatim umplutura aperitivului.
Amestecam ouale cu un praf de sare apoi adaugam ricotta, smantana, verdeata si feta rasa, sarea si faina.
Scoatem aluatul de la rece si-l intindem in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Il vom intinde cu mana si vom urca aluatul putin si pe peretele tavii de Jena.
Tunrma compozitia.
Asezam parmezanul ras apoi deasupra ardeiul, maslinele ceapa verde si somonul foarte foarte atent curatat( asa cu simt de raspundere sa nu scape vreun os).
Batem galbenusurile cu smantana si parmezan si turnam deasupra.
Coacem in jur de 50 de minute o ora la 180 grade sau pana se rumeneste.
Servim cu placere ...e foarte, foarte gustos.