Dovlecel pane

de mihaelaM in Mancaruri de legume, 18 Iun 2011 | 3944 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1dovlecel
  • 2 oua
  • faina
  • piper alb
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Curatam dovlecelul de coaja,il spalam, apoi il taiem felii.

Ouale le bate cu sarea si piperul.Faina o punem pe o farfurie.

Uleiul il punem in tigaie sa se incinga.

Cand toate sunt pregatite luam cu o furculita o felie de dovlecel si o dam prin ou apoi prin faina,inca o data prin ou si prin faina dupa care o punem in tigaie.Cand este gata pe o parte intoarcem si pe cealalata parte.

Cand feliile sunt prajite le scoatem pe un prosop de hartie pt a se scurge bine de ulei.

Se poat servi calde cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez prajit cu ou – varianta in stilul teppanyaki