Dovlecel la gratar cu sos de unt cu ceapa si castravete

de T I M E A in Mancaruri de legume, 14 Iul 2015 | 3263 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

14.07.2015, 19:41

bun bun

Bunica 1

14.07.2015, 20:09

Rapid și gustos!

-Licurici- 1

14.07.2015, 20:14

super bun

Mutulica 1

14.07.2015, 20:21

o sa o incerc

Rocsi 1

14.07.2015, 20:30

Bya Ralu 1

14.07.2015, 21:09

ce bun

Panacris 1

14.07.2015, 21:14

Ina 1

14.07.2015, 21:41

mi-a zis Costel sa vin sa ma uit ca ai pus o reteta pe care sa i-o fac si lui )

T I M E A 1

14.07.2015, 21:48

ma bucur ca va place

T I M E A 1

14.07.2015, 21:48

Ina ) pai nu ai ce face decat sa te conformezi )

Gicuta 1

14.07.2015, 22:15

Cunosc gustul acestui dovlecel, este foarte bun!

Andra_Constantinescu 1

14.07.2015, 22:29

Bun!

dantes 1

15.07.2015, 09:11

Bun!

anca_rm 1

15.07.2015, 10:34

ce sos interesant ai facut pentru dovlecei

mirela0911 1

17.07.2015, 13:06

Ce bun trebuie sa fie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Falafel