Dovlecei umpluti

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2015 | 7307 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei
  • 1/2 kg carne tocata (pui, vita, porc)
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras
  • sare, piper, boia
  • ulei
  • (1 ou)
  • cascaval sau branza de burduf
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Curatam dovleceii, le spalam, le taiem in lung si le scobim de semintele. Le presaram cu putin sare si piper. Ceapa, ardeiul si carnea le calim in putin ulei.  Luam de pe foc si amestecam cu condimentele. Dupa ce s-a racit putem sa adaugam si 1 ou.

Tapetam o tava mai mare, umplem dovleceii cu carne si le presaram cu branza sau cascaval. Lasam la cuptorul fierbinte la foc mare 15-20 minute pana se rumenesc deasupra. Se servesc imediat scoase din cuptor.

TIPS-URI

1

dupa ce se racesc se inmoaie, de preferat sa se consume inainte

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

pe 14.04 la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele din dovlecei