Dovlecei surpriza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2010 | 9801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • 200-300 g cascaval sau branza
  • pesmet
  • faina
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei surpriza:

Dovleceii curatati de coaja se taie rondele si se presara cu sare. Se lasa la rece o ora.

Ouale se bat bine cu sare,piper si 2-3 linguri faina. Se taie cascavalul in felii mai groase.

Dovleceii se sterg bine de apa cu prosoape de hartie. Se fac sandwich-uri din 2 felii de dovlecel iar la mijloc o felie de cascaval. Se dau apoi prin faina, prin ou, prin pesmet si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Dovleceii astfel pregatiti,sunt foarte buni calzi, si sigur vor fi adevarate surprize!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei surpriza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Franzela cu sunca, cascaval si ciuperci