Dovlecei surpriza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2010 | 9612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • 200-300 g cascaval sau branza
  • pesmet
  • faina
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei surpriza:

Dovleceii curatati de coaja se taie rondele si se presara cu sare. Se lasa la rece o ora.

Ouale se bat bine cu sare,piper si 2-3 linguri faina. Se taie cascavalul in felii mai groase.

Dovleceii se sterg bine de apa cu prosoape de hartie. Se fac sandwich-uri din 2 felii de dovlecel iar la mijloc o felie de cascaval. Se dau apoi prin faina, prin ou, prin pesmet si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Dovleceii astfel pregatiti,sunt foarte buni calzi, si sigur vor fi adevarate surprize!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei surpriza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de broccoli si branza