O reteta de dovlecei cu legume si carne de pui foarte gustosi. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/dovlecei-sote-cu-carne-de-pui/
Mai intai, punem carnea de pui la prajit, in ulei incins.
Intr-o tigaie incapatoare, punem 50 ml ulei si adaugam ceapa si ardeiul taiate julienne, morcovul si ceapa verde, taiate rondele si 2 graunti de usturoi tocat marunt. Restul de usturoi il pasam si il lasam deoparte.
Lasam 10-15 minute legumele pe foc, dupa care adaugam dovleceii taiati rodele subtiri. Adaugam sare, piper si ardei boia dupa gust, acoperim cu un capac si lasam inca 20-25 de minute, amestecand din cand in cand.
La final, adaugam carnea prajita si restul de usturoi pasat si presaram verdeata tocata marunt.
Pofta buna!
1
Carnea se poate face uscata la cuptor si se adauga la sfarsit, peste legume.