Dovlecei scazuti

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2014 | 6531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 1 legatura de ceapa verde
  • unt/ ulei
  • 100 ml suc de rosii sau smantana
  • 2 legaturi de marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei scazuti:

1. Dovleceii se spala si se curata, se da pe razatoarea mare. Ceapa se toaca si se inabuseste in putin unt sau ulei (eu am folosit un cubulet de unt). Se adauga dovleceii, sucul de rosii si se lasa la fiert cu putina apa (cat sa acopere). Dupa ce scade apa dovleceii sunt fierti. Inainte sa stingem focul adaugam sare si mararul tocat.

2. Preparatul de mai sus se poate pregati si fara suc de rosii, in cazul acesta se serveste cu smantana.

Dovleceii se pot servii cu chiftelute pe gratar (vezi foto), ochiuri, carnati pe gratar etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei scazuti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

08.05.2014, 00:02

cred ca sunt super

MOKUSKA 1

08.05.2014, 09:27

va pupacesc

reisnaor_2006 1

03.07.2014, 14:12

foarte buna reteta,o voi face si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]