Dovlecei picanti cu carnaciori oltenesti

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2010 | 5045 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei tineri
  • 4 carnaciori oltenesti
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 1 capatana usturoi
  • chilli
  • cimbru
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei picanti cu carnaciori oltenesti:

se spala si se taie in sferturi dovleceii.se pun intr-un vas mai adanc si se amesteca cu usturoiul zdrobit,sare,piper,cimbru,chilli si ulei.se aseaza intr-un vas termorezistent,se pun si carnaciorii taiati in bucatele de aproximativ 2 cm si se da tava la cuptor pt 30 minute.

sunt perfecti pt o cina usoara!

pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei picanti cu carnaciori oltenesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (9)

Roxana 1

17.05.2010, 11:18

as vrea si eu niste carnaciori , nu ma prea omor cu dovleacul

Bucataras Medi 1

17.05.2010, 17:55

imi plac si dovleceii si carnaciorii oltenesti.............o combinatie reusita................5 furcu............

nadina73 1

17.05.2010, 23:22

si eu pun 5 furcu primesc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sunca de curcan