Dovlecei pane cu sos de smantana

de aalliinnaa07 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2013 | 14460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel potrivit
  • 2 oua
  • faina
  • sare
  • 100 g smantana
  • 1 castravete verde mic
  • 2 catei de usturoi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu sos de smantana:

Dovlecelul il taiem felii nu foarte groase, il saram si il lasam la rece pana dovlecelul lasa apa.

Scurgem feliile de dovlecel de apa, le tavalim in faina cu sare, apoi le dam prin ouale batute bine si le prajim in ulei incins.Dupa ce s-au prajit ii punem intr-o farfurie in care am pus servetele pentru a se abosrbi surplusul de ulei.

Pentru sos curatam cei 2 catei de usturoi, ii punem intr-un bol, punem putina sare si ii pisam, apoi adaugam putin ulei si amestecam, iar la sfarsit adaugam castravetele pe care l-am dat pe razatoare( pe gaurile mici) si smantana.Amestecam toate ingredientele si servim dovleceii cu sosul de smantana.

 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane