Dovlecei la gratar, in sos de rosii

de Ina in Mancaruri de post, 25 Noi 2013 | 10698 vizualizari

 

Ma gandeam sa nu va lesine checul ala, pe stomacul gol... :)) Multumesc, Nadea68, pentru reteta! :-*

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 cepe
  • 500 ml suc de rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 3 linguri cu ulei
  • sare
  • piper
  • legume uscate de la SanoVita
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la gratar, in sos de rosii:

Curatam dovleceii, ii taiem  rondele si ii punem cu  un pic de sare la scurs, pentru 20 minute,  dupa care frigem rondelele pe ambele parti, in tigaia cu gril, fara ulei.

Intr-o tigaie calim ceapa ,si ustroiul in 3 linguri cu ulei. Cand ceapa devine usor aurie  adaugam sucul de rosii , legumele uscate de la Sano Vita si dovleceii  copti  pe gratar . Lasam pe foc sa se patrunda bine dovleceii cu sos, potrivim de sare si piper  si oprim focul.

Servim cu marar verde, tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la gratar, in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

laura_n 1

26.11.2013, 13:58

cat de buni sunt! uite o idee tare buna cu sos de rosii

Ina 1

26.11.2013, 15:51

Multumesc tuturor!

Sylvia 1

26.11.2013, 16:36

ia uite la ea ce harnicuta e !!! ai vazut ce se inghesuie lumea la retetele tale, ai peste o mie de vizualizari trebuie numai sa te traga omul de maneca sa gatesti pun pariu ca si daca scoteai scobitorile alea la interval sarea lumea pe ele asa dor ne-a fost de mancarurile tale te pup

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la gratar