Dovlecei la gratar cu sos de usturoi

de elena001 in Mancaruri de post, 2 Mai 2013 | 3991 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 1 capatana de usturoi
  • putin patrunjel
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la gratar cu sos de usturoi:

Dovleceii se taie felii subtiri si se pun pe gratar. Usturoiul se da prin razatoarea mica. Se pune sare, ulei si patrunjelul tocat. Se unge fiecare felie de dovlecel cu sosul de usturoi.

Pofta buna

TIPS-URI

1

eu am avut cateva ciuperci si am adaugat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la gratar cu sos de usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei la gratar, in sos de rosii