Pilaf cu masline-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 10 Mar 2010 | 8854 vizualizari

 

super gustos si foarte usor de preparat

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 3-4  ceape  verzi
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei rosu gras
  • 200 masline verzi
  • putin ulei de masline
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf cu masline-post:

Se curata ceapa si se toaca marunt se caleste in putin ulei de masline.Morcovul se toaca si el marunt impreuna cu ardeiul rosu si se pune peste ceapa ,se caleste 3-4 minute apoi se pune 1cana de  orez si 3 cani de apa si maslinele tocate ( nu foarte marunt),sare se amesteca bine dupa care ,se pune la cuptor pentru aproximativ 30 minute .Nu se mai amesteca deloc pana la sfarsit

Se servesc cu difertie salate,fripturi...............

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf cu masline-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

dicarmencitta1957 1

11.03.2010, 18:46

Foarte frumos stii sa le ornezi,este normal,trebuie sa atragi copilul sa manance tot din farfurie.Felicitari,pentru rabdarea cu care le faci.

nadina73 1

11.03.2010, 21:22

va multumesc mult pentru comentari santeti tare dragute,ma bucur ca va plac retetele postate de mine,astept sa le incercati cu mare incredere

mariac 1

06.04.2010, 23:57

ce imi place pilaful ,si aranjat asa cred ca si mai mult as manca

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mancare de post - Sarmale cu orez si ciuperci