Dovlecei la cuptor (by Nadina)

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 4 Sep 2010 | 12472 vizualizari

 

Mi-a placut tare mult reteta cand am vazut-o postata de Nadina si mi s-a parut mult mai simplu decat dovlecelul pane pe care-l faceam pana acum.
Multumesc din nou Nadinei.

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei nu prea mari
  • 3 oua
  • 100 ml lapte
  • 100 ml smantana
  • 100 gr faina
  • 20 gr unt
  • marar
  • 200 gr mozzarella
  • 1 praf de copt
  • sare,piper,curry
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor (by Nadina):

Dovlecelul se curata,dar se mai lasa si fasii de coaja.Se taie felii subtiri si se sareaza putin.

Se bat ouele,incorporeaza untul topit,laptele,smantana si faina.Va fi o compozitie de consistenta unei smantani.

Se adauga praful de copt,curry si marar.Mie imi place sa folosesc mararul cu dovlecel.

Se scurge dovlecelul de apa rezultata si se amesteca cu compozitia de oua.

Se unge o tava de yena cu unt si se pun dovleceii.

Deasupra se razuieste mozarela si se da la cuptor pentru aproximativ 35 minute.

Este mai usor de taiat dupa ce se raceste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor (by Nadina)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de sfecla rosie