Dovlecei cu branza si smantana

de artyandra in Mancaruri de legume, 14 Sep 2014 | 5451 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 dovlecei
  • 2 linguri unt
  • apa sau zeama de carne
  • 200 gr cascaval ras
  • o ceasca samantana
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei cu branza si smantana:

Se rad dovleceii, se taie in lung in doua, se pun sa fiarba in apa clocotita cu sare. Cand sunt fierti se scot, se scurg bine, se aseaza pe o farfurie, se acopera cu cascaval ras, apoi se toarna smantana, se pun in tava si se lasa pentru 15 - 20 minute. Se lasa sa se raceasca, apoi se servesc.

 

Pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza la cuptor