Dovlecei crocanti la cuptor

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2012 | 4864 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei zucchini,
  • 150 ml iaurt,
  • 2 linguri ulei,
  • pesmet,
  • 1 bucatica cascaval,
  • sare dupa gust.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei crocanti la cuptor:

Am spalat bine dovleceii,iam sters cu un servet de bucatarie si iam taiat baghete. Intr-un bol amestecam iaurtul cu uleiul si sare dupa gust. In alt bol amestecam pesmetul cu cascavalul ras. Intre timp dam drumu la foc,si tapetam o tava(eu am pus in tava de la aragaz) cu hartie de copt. Dam baghetele de dovlecel prin iaurt si le tavalim prin amestecul de pesmet,le asezam in tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptor pentru cca 25-30 de minute,pana se rumenesc frumos . Sa va dau un pont,pregatiti aceasta reteta de cu seara,mai ales ca in timpul zilei este foarte cald si datul drumului la cuptor nu ne ajuta deloc si ii consumati a doua zi. Mie una mai mult mi-au placut a doua zi cand au fost reci,(de la frigider). I-am servit cu un crap proaspat prins si gatit la gratar si cu sos Tzatziki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei crocanti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu ciuperci la cuptor