Dovleac umplut cu branza

de simona72 in Cook and smile, 31 Oct 2013 | 7699 vizualizari

 

Este un alt experiment cu dovleac...mi-a ramas o bucata de dovleac de la musaca si nu puteam sa-l arunc sau sa-l bag asa simplu in cuptor...asa ca am incercat cu branza...mie mi-a placut..

 

INGREDIENTE

  • 1 felie de dovleac placintar
  • 1 ou
  • 2 linguri branza dulce
  • 1-2 feliute cartof pe jumatate fiert
  • 1-2 lingurite ulei de masline
  • 1 lingurita zahar
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac umplut cu branza:

Bucata de dovleac este cea ramasa de la musaca, este o parte de dovleac in care au stat semintele, deci are gaura si este numai bun de umplut. Feliutele de cartof se dau pe razatoarea cu ochiuri mari, se adauga branza, oul, zaharul si se amesteca toate. Cu acesta compozitie se umple gaura de la dovleac, iar deasupra se stropeste cu putin ulei de masline. Se da la cuptorul incins la 180 grade pt 20-30 minute. Se serveste cald. Pofta buna!!

TIPS-URI

1

se poate face atat dulce cat si sarat

2

puneti zahar in functie de cat il doriti de dulce...eu am mai pus o lingurita de miere deasupra

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac umplut cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovleac copt umplut cu quinoa si fructe uscate, la slow cooker Crock Pot