Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 4432 vizualizari

 

In seara asta nu se putea fara dovleac. Inspirat de Laurici.

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac mic
  • 50 g nuca
  • 50 g migdale
  • 50 g stafide
  • 50 g merisoare
  • 50 g zahar brun
  • 30 g unt
  • 100 ml apa
  • dulceata de afine
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot:

Dovleacul se spala bine si se sterge.

Se taie capacul si se curata de samburi.

Se macina nuca si migdalele si se face mixul amestecand cu zaharul brun, stafidele si merisoarele.

Se pune dovleacul in vasul slow cookerului Crock-Pot.

Pe fundul dovleacului punem cateva bucatele de unt, jumatate din mix, o bucata de unt si restul de mix.

Se toarna in vas apa si se pune capacul.

Se seteaza pe modul High pentru 3 ore.

Dupa trei ore eu l-am taiat in patru si am impartit mixul pe fiecara bucata.

Am pus bucatile de dovleac intr-o tava si le-am introdus in cuptor pentru 20 de minute.

Le-am lasat sa se raceasca putin, am pus dulceata de afine si a fost foarte bun.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac umplut copt la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute cu legume si piept de pui la slow cooker Crock-Pot