Dovleac umplut

de Dya Daniela Andrei in Dulciuri, 7 Noi 2015 | 3841 vizualizari

 

Pentru Saptamana barbatilor care gatesc!

Ce poate fi mai potrivit acum? Un dulce sanatos, gustos, usor si repede de pregatit!

 

INGREDIENTE

  • un dovleac placintar
  • 100 gr stafide
  • 100 gr miez de nuca
  • o lingura cu zahar
  • cateva visine sau alte fructe ce va par potrivite
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac umplut:

Dovleacul se spala, se taie in jumatate si se curata de seminte.

Miezul de nuca, stafidele si visinele se amesteca cu zaharul.

Dovleacul se umple cu amestecul de nuca, stafide si visine.

Se asaza intr-un vas termorezistent si se coace pana este bine patruns.

Se serveste cald. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi migdale sau combinatii de fructe uscate dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac umplut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Clafoutis cu visine