Dovleac copt

de Valclaudia in Mancaruri de post, 8 Noi 2014 | 4874 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac placintar
  • zahar tos dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Spalam dovleacul, il curatam de coaja si il taiem felii dupa preferinta.

Trecem fiecare felie de dovleac prin zahar tos, asezam apoi feliile in tava pe hartie de copt si dam tava la cuptor pentru 40 minute la temperatura de 175 grade.

Eu am folosit functia de coacere cu ventilatie.

Un desert rapid si sanatos.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca va place puteti aroma dovleacul cu vanilie,rom sau scortisoara

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (11)

mihaelar63 1

08.11.2014, 23:33

Anett 1

09.11.2014, 09:05

dantes 1

09.11.2014, 11:32

Bun!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Legume la Actifry