Dorada cu piure de cartofi si spanac

de DianaTrucmel in Peste, 2 Dec 2018 | 2181 vizualizari

 

Retete romanesti

 

INGREDIENTE

  • 2 pesti dorada
  • o caserola spanac
  • Piper
  • Sare
  • 2 rosii cheri
  • Ingrediente pentru piure:
  • 4-5 cartofi medii
  • Un sfert cub de unt
  • 3 linguri lapte
  • Sare
  • Piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada cu piure de cartofi si spanac:

Imi place sa gatesc retete rapide si gustoase, asadar astazi am ales o astfel de reteta.
In primul rand spalam si curatam foarte bine pestele.
Asezonam pestele cu sare si piper, dupa gust.
Curatam cartofii, ii taiem cubulete si ii punem la fiert.
Prajim dorada pe ambele parti dar atentie sa nu o prajiti prea mult, astfel devine o carne uscata.
Dupa ce au fiert cartofii ii scurgem de apa, ii zobim, adaugam untul, laptele, sarea, piperul si amestecam.
Iar la final sotam spanacul in putin unt, dar nu il sotam mai mult de 1 min, mai ales daca este baby spanac. In aceeasi tigaie putem sa tavalim putin si rosiile care sunt mai mult pentru decor. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu piure de cartofi si spanac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (6)

mirela0911 1

04.12.2018, 08:45

O bunatate!

Rahela Velicu 1

10.12.2018, 12:55

oanapl 1

30.12.2018, 16:17

Si noua ne place dorada!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Medalion de sturion in sos picant si legume