Peste la cuptor cu legume

de mamidesara in Peste, 22 Ian 2011 | 12262 vizualizari

 

O mancare usoara si sanatoasa, cum imi place mie!

 

INGREDIENTE

  • 400 g file de peste congelat
  • o cutie de rosii decojite intregi sau cubulete (sau rosii proaspete, oparite, fara pielita)
  • o ceapa mare, alba
  • cativa catei de usturoi
  • ulei de masline
  • o cescuta de vin alb
  • un ardei gras, rosu
  • sare
  • piper
  • oregano
  • busuioc
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste la cuptor cu legume:

Intr-un vas termorezistent se aseaza pe rand: uleiul, bucatile de file decongelate in prealabil si sarate si piperate, apoi ceapa taiata pestisori, ardeiul taiat fasii, rosiile cubulete si usturoiul feliute. Se presara busuioc si oregano, se stropeste cu vinul alb si se mai presara putina sare, apoi se da la cuptor pana e gata. Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste la cuptor cu legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Peşte cu sos de roşii