By Ana Maria! Multumesc, sunt minunati! :X
Intr-o cana punem drojdia, o lingurita de zahar, adaugam putina apa calduta si amestecam pana se dizolva.
Intr-un vas punem faina, zaharul si sarea, apoi adaugam apa calduta, uleiul si drojdia dizolvata.
Framantam aproximativ 5 minute apoi rastoarnam aluatul pe masa infainata.
Intinde cu sucitorul o foaie groasa de 1 cm, apoi cu ajutorul unui pahar incepem sa decupam gogosile iar cu un paharel mic ii decupam in mijloc.
Gogosile astfel formate le asezam intr-o tava, le acoperim cu un prosop si le lasam la dospit, la loc caldut cam 20 de minute.
Intre timp intr-o tigaie sau cratita punem ulei la incins.
Cand uleiul este fierbinte punem gogosile la prajit pe rand.
Cand s-au rumenit pe o parte le intoarcem si pe cealalta.
Scoatem gogosi pe servetele de hartie pentru a absorbii excesul de ulei.
Se pot servi ca atare sau ii punem glazura cu ciocolata.
Pofta buna!