Desigur acest desert se poate face foarte bine şi iarna.
As fi vrut sa pun mai multă zmeură în compoziţie, nu doar o bobiţă, dar fiuţul meu dragălaş a păpat-o.
Pregătim budinca după cum scrie pe plic, apoi o lăsăm la răcit.
Între timp într-un bol punem brânza dulce, coaja rasă de lămâie, untul şi zahărul. Mixăm aceste ingrediente până obţinem o cremă fină, pe care o păstrăm la frigider până se răceşte budinca.
Când budinca s-a răcit, începem să asanblăm totul într-o cupă.
Punem un rând de budincă, un rând de brânză dulce, rupem bisciţii în bucăţele mici pentru a-i putea potrivii în cupă, apoi adăugăm un rând de gem de vişine, ultimul rând va fi tot un stat de brânză dulce.
Eu am decorat cu un sfert dintr-un biscuite, frunzuliţe de mentă şi o bobiţă de zmeură .
Poftă bună!