Tortuletul a fost facut pentru ziua gemenelor, in luna martie - sarbatorind 3 anisori minunati!
Pentru blat, incepem prin a freca ouale cu zaharul si cu un praf de sare, pana devin spumoase si isi maresc volumul. Adaugam untul si laptele, esenta si coaja de lamaie, iar la final faina amestecata cu praful de copt. Turnam compozitia intr-o forma rotunda si o dam la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste usor - facem si testul cu scobitoarea ca sa fim siguri ca este copt.
Lasam blatul la racit, apoi il taiem in 3.
Pentru crema neagra, punem la incalzit frisca, apoi adaugam ciocolata neagra tocata grosier. Tinem pe foc pana se topeste, fara a lasa sa fierba. Lasam amestecul la racit, apoi il mixam bine ca sa devina spumos.
Pentru crema alba, procedam la fel ca mai sus, iar cand s-a racit, adaugam crema mascarpone si mixam.
Pentru asamblare, dupa ce s-a racit blatul, insiropam usor si umplem alternativ cu cele doua creme.
Dupa ce am finalizat tortul, il imbracam in crema, apoi decupam mijlocul cu un pahar. Avem grija sa pastram un capacel. Umplem gaura din mijloc cu bombonele si punem capacelul deasupra lor.
Imbracam torul cui ciocolata topita, apoi ornam cu frisca colorata multicolor.