Foarte usor de preparat si mai usor de mancat!
Blat: La bain-marie (sau MW) topim ciocolata si lasam la racit. Batem ouale cu zaharul pentru 10 minute. Cernem faina si o amestecam cu lingura in compozitia de oua. Adaugam si ciocolata alba topita. Omogenizam bine, punem in forma de tort tapetata cu hartie si coacem 25 minute la 180 grade. Scoatem blatul din forma si il lasam la racit.
Crema: Ciocolata rupta in bucati o topim la bain-marie. Adaugam si frisca si amestecam bine, timp de 10 minute. Luam vasul de pe foc si punem mascarpone, apoi amestecam pana la omogenizare. Punem iar inelul formei in jurul blatului si turnam crema (dupa ce s-a racit putin).
Tinem 10-12 ore la frigider. Apoi scoatem din forma si ornam dupa plac. Eu am pus niste triunghiulete facute din ciocolata cu lapte, margelute de decor si am pudrat cu cacao.