Curatam perele de coaja le taiem cubulete si le stropim cu zeama de lamaie,le adaugam intr-o cratita impreuna cu zaharul si punem pe foc sa se caleasca cca 10-15 min.(pana scade zeama)
Putem sa le zdrobim si sa le facem piure,eu am preferat sa le las asa.amestecam perele racite cu mascarponele.
Mixam frisca pana ce devine o crema pufoasa,adaugam perele si gelatina hidratata conform instructiunilor de pe plic.
Mixam pana ce se omogenizeaza.
Asezam pe un platou aseazam piscoturile care le-am trecut prin amestecul de sirop cu must,adaugam crema de pere,al 2 lea rand de piscoturi si deasupra alt rand de crema,al 3 rand de piscoturi trecute prin sirop si restul de crema ramasa.
Dam tava la frigider cate ore(preferat peste noapte)ca sa se inchege gelatina.
A2 zi indepartam inelul ne ajutam cu cutitul.
Mixam frisca cu zaharul vanilat si adaugam deasupra si pe margini daca dorim,presaram zahar brun si decoram cu fructe.