Blat: mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si zeama de lamaie si mixam pana ce devine o bezea lucioasa.
Adaugam uleiul si laptele in fir subtire, adaugam faina cernuta cu praful de copt, amestecam cu paleta pana ce se omogenizeaza, adaugam nuca de cocos si coaja de lamaie, amesecam usor pana ce se omogenizeaza.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca si il taiem in trei.
Crema: mixam frisca pana ce isi dubleaza volumul, adaugam mascarponele mixam pana ce se omogenizeaza, adaugam lemon curd-ul si amestecam.
Ansamblare: asezam prima foaie de tort, insiropam - ungem cu lemon curd - adaugam crema - blat si repetam pana ce terminam - imbracam tortul cu crema si decoram cu lemon curd (daca este prea gros il incalzim 1 min la cuptorul cu microunde )
Dam la frigider 2-3 ore inainte de servire.