Prima data pregatim cafeaua. Punem 400 ml apa la fiert dupa care adaugam 5 lingurite cafea si 3 lingurite zahar. Lasam sa fiarba, oprim focul si lasam sa se limpezeasca
Pregatim un bol mai mare si punem frisca lichida.Incepem sa mixam si cand incepe sa se ingroase adaugam ambele cutii de mascarpone si zaharul pudra. Mixam in continuare pana se ingroasa bine
Eu am dat un sfert din crema deoparte pentru a face un strat doar din mure.Eu am avut cam 4-5 mure mari(le-am scos cu 10 min inainte din congelator) si le-am mixat direct in crema.Mi-a iesit o culoare dementiala :x
Restul din crema ramasa am mixato cu o mana de agrise si visine (tot asa scoase cu 10 min inainte din congelator)
Pregatim un platou pe care eu am asezat un inel detasabil de la o tava.
Intr-o farfurie mai lata pentru a incapea piscoturile adaugam cafeaua dar sa fie fara zat.Si incepem prin a da fiecare piscot prin cafea si asezat in platou.Acoperim bine fiecare gaura si umplem cu jumatate din crema de agrise.Adaugam al doilea rand de piscoturi doar ca de data asta adaugam crema din mure,apoi al 3 lea strat de piscoturi si la final crema de agrise.Eu am lasat un pic si pentru a unge si pe exterior tortul.Dam la rece
Lasam tortul cca 2 ore sa se aseze dupa care ii scoatem inelul usor si cu grija.Acoperim exteriorul cu restul de crema.Deasupra eu am folosit niste forme de fursecuri si am pudrat cu cacao pe langa ele.Iar formele le-am umplut cu stelute de zahar dupa care le scoatem.Fetitei mele ia venit o idee geniala sa ne scriem pe tort numele din cereale alphabet
Dam tortul la rece pana a doua a zi ar fi cel mai bine
Eu nu am reusit decat inca o ora sa il dau la rece si am facut repede poze la sectiune ca nu mai apucam :)))