Desert Tiramisu la pahar

de lili in Prajituri, 5 Noi 2019 | 4055 vizualizari

 

Azi am facut un altfel de tiramisu: tiramisu la pahar, la care am folosit crema din frisca cu branza fina Fagaras. A iesit un preparat super delicios. Toata familia a fost incantata de el.

 

INGREDIENTE

  • 185 g branza Fagaras,
  • o fiola esenta vanilie,
  • 200 ml cafea rece,
  • 150 ml frisca indulcita,
  • 12 piscoturi de sampanie,
  • pudra de roscove
  • 2 pahare mari
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Tiramisu la pahar:

Batem frisca bine si o amestecam cu branza si esenta de vanilie. Piscoturile se rup in bucati mici in functie de paharele pe care le aveti. Bucatile de piscot se trec rapid prin cafeaua rece si se pun pe fundul paharului. Se pune peste ele un strat de crema  de frisca cu branza, apoi iarasi piscoturi insiropate, crema de frisca cu branza si se continua asa pana se termina toate ingredientele. Ultimul  strat adaugat trebuie sa fie de crema. Se pudreaza deasupra  pudra de roscove si se lasa paharele la rece pentru circa 25 minute.

TIPS-URI

1

 daca nu folositi frisca indulcita, puteti adauga zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Tiramisu la pahar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]