Intr-un vas, adaugam faina, amestecam cu sarea, zaharul, praful de copt, coaja de lamaie. Facem o adancitura, adaugam ouale batute, laptele, uleiul, esenta de vanilie.
Amestecam bine pana devine omogena sa nu aiba cocoloase.
Lasam 30 min, dupa care, intr-o tigaie unsa cu putin ulei, rumenim fiecare clatita, pe ambele parti.
Crema-topim ciocolata cu 200 ml frisca, lasam sa se raceasca bine, dupa care mixam pana isi dubleaza volumul, adaugam restul de frisca mixata. 200 g capsuni taiati bucati, amestecam bine.
Intr-o tava de chec, o tapetam cu folie alimentara, asezam clatitele in asa fel incat sa treaca peste margine, adaugam 1/3 crema, capsunile (intregi), ungem o clatita cu crema si adaugam deasupra; adaugam restul de crema ramasa si acoperim cu clatitele de pe margine.
Dam la rece cateva ore, scoatem terina din tava si o decoram cu ciocolata topita sau dupa preferinta.