Intr-un bol amestecam faina, praful de copt, cacaua si amidonul.
Separam albusurile si le batem impreuna cu zaharul pana devin spuma. Adaugam galbenusurile, apa si esenta de vanilie peste amestecul de faina si mixam 2-3 minute. Peste spuma de zahar turnam compozitia de faina si amestecam usor pana se omogenizeaza.
Ungem o tava de tarta cu unt si turnam amestecul obtinut. Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade pana trece testul cu scobitoarea, cand este gata scoteam tarta pe un platou si o lasam sa se raceasca.
Intre timp pregatim crema astfel: Curatam fructele de cactus, le maruntim si le punem la scurs, La fel si samburii de rodie ii punem la scurs.In vasul robotului punem ouale, zaharul si mascarpone si amestecam pana devine crema. Adaugam fructele de cactus si samburii de rodie si mixam. Pregatim gelatina conform instructiunilor de pe pachet, o adaugam in crema, o intindem peste blatul de tarta si dam totul la rece pentru cel putin 1 ora. Decoram cu samburi de rodie si servim.
Pofta buna!