Desert savarina uriasa din pesmet, cu frisca

de RODIMUR in Dulciuri, 22 Sep 2019 | 3058 vizualizari

COMENTARII (18)

vasimur 1

22.09.2019, 19:46

Rocsi 1

22.09.2019, 20:43

Ce frumos a crescut! Cred ca este si foarte buna!

RODIMUR 1

22.09.2019, 21:26

Mulțumesc, Rocsi! A fost excelentă...!

cristinutanicolita 1

22.09.2019, 22:02

Delicioasă!

Valclaudia 1

22.09.2019, 22:08

savarina din pesmet este si preferata mea!

RODIMUR 1

22.09.2019, 22:40

Mulțumesc frumos, Cristinuța!

RODIMUR 1

22.09.2019, 22:40

Mă bucur mult, Claudia, să aflu că ai aceleași opțiuni... Îți mulțumesc frumos!

Gherca Daniela 1

22.09.2019, 23:18

Mmm tare buna!

RODIMUR 1

22.09.2019, 23:46

Mulțumesc, Daniela!

abstract01 1

23.09.2019, 02:44

foarte buuna

lucy2002 1

23.09.2019, 07:22

Imi plac mult savarinele!

dantes 1

23.09.2019, 09:01

Delicioasa!!

RODIMUR 1

23.09.2019, 09:05

Mulțumesc frumos, Claudia!

RODIMUR 1

23.09.2019, 09:06

Și mie-mi plac, Lucy, dar mai ales acelea preparate în casă, bine însiropate... Mulțumesc!

RODIMUR 1

23.09.2019, 09:07

Îți mulțumesc mult, Dantes!

cristina1985 1

23.09.2019, 11:44

Imi plac savarinele!

RODIMUR 1

23.09.2019, 11:53

Mă bucur că-ți plac, Cristina... Mulțumesc!

Panacris 1

23.09.2019, 18:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de prajitura cu mere rase, rapida si gustoasa