Ceva rapid ca nu este chef de complicatii complicate.....
Am folosit tava de la cuptor ( 40/35 cm), tapetata cu hartie de copt. Am separat albusurile de galbenusuri. Albusurile cu un praf de sare le-am mixat pana am obtinut o spuma tare, glbenusurile cu zaharul le-am mixat pana ce zaharul s-a topit, am adaugat uleiul si am mixat 2 min, apoi am adaugat faina cernuta si am omogenizat. La final am incorporat albusurile batute spuma, cu miscari lente de jos in sus. Am pus compozitia in tava si am nivelat-o, am dat tava la cuptorul preincalzit la 180 grade C, este gata cand incepe sa se rumeneasca si trece testul scobitorii. Udam un servet si scoatem ruladata cu tot cu hartie de copt, rulam si apoi infasuram in servetul umed, lasam sa se raceasca.
Crema : Intr-un castron inalt punem smantana dulce, zaharul pudra si laptele si mixam bine pana obtinem o frisca ferma, apoi adaugam si laptele condensat cu cacao si mixam pana obtinem o crema ferma.
Dupa ce rulada e rece, intindem o parte din crema si rulam bine, eu am taiat-o pe jumatate, apoi fiecare jumatate am imbracat-o in crema si apoi am glazurat-o si decorat-o.
Glazura:
Se pune la fiert apa si zaharul cand incepe sa clocoteasca bine adaugam si ciocolata si amestacam bine pana s etopeste ciocolata, tragem de pe foc si adaugam si uleiul. Glazuram rapit sa nu se intareasca glazura.
Dam rulada la rece daca avem rabdare, daca nu incepem sa mancam, e simplu de tot....