Blat-albusurile le mixam spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa si foarte tare.
Adaugam galbenusurile si mixam bine pana ce se omogenizeaza.
Adaugam faina cernuta,esenta de vanilie, 80 g migdale si amestecam cu o spatula pana ce se omogenizeaza.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, nivelam usor cu spatula. Adaugam restul de migdale si dam tava la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea, cca 12 min la 180 grade C.
Cand este gata, rasturnam blatul pe alta foaie de copt (indepartam foaia pe care am copt) si rulam blatul cu migdalele la suprafata.
Lasam sa se raceasca minim 30 min, dupa care umplem rulada.
Crema de ciocolata-intr-un ibric topim ciocolata cu frisca lichida, lasam sa se raceasca, dupa care adaugam smantana si mixam pana ce isi dubleaza volumul.
Umplem rulada cu crema de ciocolata si o dam la rece 30 min inainte sa o servim.