Cernem faina intr-un castron. Amestecam cu drojdia, sarea si zaharul. Facem o adancitura la mijloc in care punem untul moale, apoi turnam cate putin lapte putin caldut si framantam pana obtinem un aluat nelipicios pe care il lasam la cald 1/2 de ora.
Impartim aluatul in 2 jumatati (vom obtine 2 rulade). Intindem pe rand cate o foaie de aluat pe un blat de lemn infainat. Topim restul de unt.
Scurgem branza bine si o amestecam cu zaharul, ouale, zaharul vanilat, coaja de lamaie, apoi visinele scurse.
Foaia intinsa in strat subtire o ungem cu untul topit, apoi intindem jumatate dim amestecul de branza. Rulam strans si punem rulada intr-o tava cu hartie de copt. Procedam la fel si cu cea de-a doua. Ungem ambele rulade deasupra cu unt.
Dam tava la cuptorul preincalzit la foc mediu pana se rumenesc frumos.
Servim ruladele caldute cu zahar pudra presarat deasupra.